KukaMitäHä?

KukaMitäHä?

Sofia Åman

Faktaa ja taustatietua
Oon valamistunnu SKY-opistolta 2017 kosmetologiksi ja alalla oon ollu siitä lähtien.
Oon ehtinny ennen yrittäjäks alakamista olla Helsingisä ja Kokkolasa kosmetiikkamyyjänä, jonka lisäks Lappeenrannasa kävin tekemäsä parin vuojen kosmarin sijaisuuen.
Syksyllä -19 muutin Sodankylään ja samasa rytäkäsä aloin yrittäjäks. Pääsin sillon heti kollegani, ystäväni Sannan tiloihin vuokratuolille Kauneushuone Mimosaan. Tammikuussa -20 Sannan vinkistä pääsin alottaan Kauneushoitola HillaEmilian toiminnan nykysissä tiloissa Luostolla, Hotelli Luostotunturissa.
Luostolla edelleen ja ai että mää nautin! ❤

Ps. Yks lempparihommista hoitolalla on tietysti sokerointi. Ja oon siinä hyvä.

(puhelimella seuraavan höpinän kuvat näkyy tekstin jäläkeen)

Höpöjä tai mitälie
Luna, tuo niin siro 50kilonen rotikkatyttö on mun silimäterä. Hän taipuu mihin vaan harrastusmuotoon. Koirat todistetusti myös yhistää ihimisiä ja Lunan kautta oon löytänny monia hyviä ystäviä.
Voihan perhonen. Jos oisin vihtinny ni olisin laittannu kuvan niin hienosta hämisverkosta ja sen asukeista. Monesti harmittaa, jos en ehi ikuistaan näitä hienoja öttiäisiä kamerahan. Oon myös se tyyppi, joka kiikuttaa hämähäkit ulos ja pelastaa leppäkertut lätäköstä hukkumiselta.
Meri, sitä mää kaipaan täälä lapisa. Keskipohojammaalaisena meren likellä koko lapsuuen eläneenä ei vielä oo tullu meren voittanutta vesistyä vastahan.
Kukkasia, niitä vois vaan ihailla. Joka päivä. Valitettavasti kukista mun hoijosa ei menesty muutako Jukka. Ja hänkään ei oo kukka. Joka kesä kuiten harjottelen kukkien kasvatusta, että ehkä vielä joskus joku kukka menestyy.

Mää oon tämmönen ja mielestäni aivan hyvä niin!

Nautitahan pienistä hyvistä hetkistä!
Ja muista, soot just hyvä noin! ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: